U wilt iets uitleggen, reclame maken over het innovatieve product of een levensverhaal vertellen. Niet eenmalig maar aan een groter publiek. Dat kan met onze informatieve animatiefilms.

Kijk naar het filmpjes van VSL, over de Nieuwe Kilo of Onverklaarbare Klachten dat we maakten in opdracht van Universiteit Utrecht. Zelfs voor SBS hebben we de intro gemaakt van hun nieuwste tv programma Free Love Paradise.
Met één of meerdere camera's nemen we uw unieke show op en leggen met een animatie van 1 tot 3 minuten uit wat u wilt zeggen aan uw doelgroep. Storyboard, tekeningen, opnames, montage en muziek, alles in goed overleg met u.

Wat zeiden anderen over de workshops?

Het was een hele mooie dag. Monique was zeer enthousiast en dat straalde ze ook uit naar onze bezoekers. Bezoekers stelden de workshop erg op prijs en het was deze dag gezellig druk. De zaal zat twee keer vol -

Hanneke Hoogendijk MA Belastingdienst & Douna Museum op 6 januari 2018

Hoe werkt het realiseren van een informatie- of animatiefilm?
Het is maatwerk, inhoudelijk moet het kloppen. daarom willen wij weten wat u precies wilt zeggen. Uw bedrijfscultuur is daarin belangrijk, het bepaalt de stijl van de film.

In een (telefonisch) overleg vragen wij u uit over de boodschap, de doelgroep en de sfeer die u wilt meegeven in de show. Aan de hand hiervan maken we een storyboard dat we u voorleggen. Er zijn maximaal twee correctie rondes. Na goedkeuring gaat De Zandtekenaar repeteren met onze regisseur om alle tekeningen en overgangen goed in de vingers te krijgen. Vervolgens wordt er nieuwe muziek onder gecomponeerd, helemaal in uw smaak en stijl.
Indien u gebruik maakt van een verteller worden er proza geschreven die uw boodschap reflecteert. Ook dit wordt na uw goedkeuring gerepeteerd met een regisseur. Eventueel met live muzikanten indien u dat wenst.
De gemiddelde voorbereiding duurt drie weken. Zo kunnen wij alle opdrachtgevers voldoende aandacht geven. Overweegt u om uw eigen unieke voorstelling te laten maken wees er dan ruim op tijd bij.

Niet alles is te voorzien, dat begrijpen wij. In bijzondere situaties moet er snel geleverd worden. Natuurlijk doen wij dat en proberen wij met u een oplossing te zoeken om uw eigen unieke verhaal toch te kunnen laten zien.

Deze grondige voorbereiding garandeert dat uw eigen únieke film ontstaat!


Bel ons gerust om u beter te informeren 023 551 41 09. 


Wie zijn hierbij allemaal betrokken?
Storyboard en voorbereidingsgesprek: Henrike van Engelenburg
Regie: Henrike van Engelenburg
Muziek: Matthijs Hage en anderen
Ontwerp lichtbak: Hennie Handsome Design
Kostuums: Dominique Teeuwes en Monique Groffen

{

Informatie- of animatiefilm

VSL, over de nieuwe kilo
Like
4
{

Informatie- en animatiefilm

Onverklaarbare klachten in opdracht van Universiteit Utrecht
Like
4