Sinds 2008 verzorgen wij zandtekenshows voor theaters, bedrijven en scholen. Het begon allemaal bij Gert van de Vijver. Wij produceerden zijn theatervoorstelling De Zandtovenaar in Afrika en toerde met hem door de Nederlandse theaters. Religieuze verhalen hebben zijn focus. Hij inspireerde ons om ook nieuwe en persoonlijke verhalen te vertellen met zand en om talenten op te leiden; de zandtekenacademie was geboren. Inmiddels hebben we meerdere zandkunstenaars opgeleid en 500 shows gemaakt. Alleen de serieuze theatermaker, kunstenaar of kunstschilder krijgt deze opleiding en maximaal 1 persoon per jaar kan opgeleid worden tot uitvoerend zandschilder. 

De charmante Monique Groffen
Monique is gespecialiseerd in portretten en levensverhalen. Zij gooit hoge ogen bij onze opdrachtgevers. Haar flamboyante verschijning en positieve energie geven haar shows een gouden randje. Deze doctorandus Psychologie en ervaren HR manager is ook kunstschilder (Kunstacademie Haarlem) en verovert nu Nederland met haar souplesse, charme en rake portretten.Rode Elze van den Akker
Deze roodharige dame is theatermaker en haar kracht zit hem dan ook in de verhalen. De combinatie van magisch overgangen en humor zorgt ervoor dat haar show een beleving wordt. Ze is ook prijswinnend interieurontwerpster (zie www.pou-belle-design.nl). Wij toerde met Elze langs de theaters met: De boze heks en de zandtekenaar, naar de boeken van Hanna Kraan.Vlaamse rocker Immanuel Boie
Deze Vlaming rockt. Hoewel niet door ons opgeleid, wij zijn er trots op deze dynamische Vlaamse kunstenaar ook in Nederland te mogen brengen. Hij heeft opgetreden met allerlei orkesten, Philippa Hanna, Elly en Rikkert en ook met rockband Jerusalem. Als leraar muzische vorming krijgt hij de kans om kinderen hun talenten te laten ontdekken (en tonen) en met de zandkunst kan hij nog meer mensen bereiken. Zijn stijl is 'zeer plezant', cartoonesque en rocky!


Striptekenaar Gerrie
Al jaren timmerde Gerrie als striptekenaar en theatermaker aan de weg, toen wij haar vroegen of ze ook wilde zandtekenen. Het zandtekenen bracht haar nieuwe inspiratie en haar grappige figuren kenmerken haar werk. We zijn er trots op haar te hebben kunnen inspireren om nieuwe wegen in te slaan.

Zandtekenaars aan het werk

{

Bijbelverhalen

Kerst, Ark van Noah, Pasen
Like
4