ID-Events

Verandermanagement
Like
6

Translink

Transitie naar nieuwe technologie en werkprocessen
Like
6

The Rootselaar Group

Fusie van twee bedrijven
Like
6

STERK IN MAATWERK

Hoe werkt het realiseren van maatwerk? 

Een maatwerk-voorstelling vraagt om zorgvuldige voorbereiding. In een (telefonisch) overleg vragen wij u uit over de boodschap, de doelgroep en de sfeer die u wilt meegeven in de show. Aan de hand hiervan maken we een storyboard dat we u voorleggen. Er zijn maximaal twee correctie rondes. Na goedkeuring gaat De Zandtekenaar repeteren met onze regisseur om alle tekeningen en overgangen goed in de vingers te krijgen. Vervolgens wordt er nieuwe muziek onder gecomponeerd, helemaal in uw smaak en stijl. 
Indien u gebruik maakt van een verteller worden er proza geschreven die uw boodschap reflecteert. Ook dit wordt na uw goedkeuring gerepeteerd met een regisseur. Eventueel met live muzikanten indien u dat wenst. 
Voor een ideale voorbereiding nemen we graag drie weken. Zo kunnen wij alle opdrachtgevers voldoende aandacht geven. Overweegt u om uw eigen unieke voorstelling te laten maken wees er dan ruim op tijd bij. Niet alles is te voorzien, dat begrijpen wij. In bijzondere situaties moet er snel geleverd worden. Natuurlijk doen wij dat en proberen wij met u een oplossing te zoeken om uw eigen unieke verhaal toch te kunnen laten zien.

Deze grondige voorbereiding garandeert dat uw eigen únieke show ontstaat! 

Wist u dat we uw show ook op film kunnen laten vastleggen? Zie hieronder nog meer ideeën. 
We overleggen met u wat de mogelijkheden zijn.

Bel: 023-5514109


Wie zijn hierbij allemaal betrokken?

Storyboard en voorbereidingsgesprek: Henrike van Engelenburg
Regie: Henrike van Engelenburg
Muziek: Matthijs Hage en anderen
Ontwerp lichtbak: Hennie Handsome Design
Kostuums: Dominique Teeuwes en Monique Groffen

www.2bemoved.nl

Wat zeiden anderen over het maatwerk van de zandtekenaar?

De sfeer van de Loonse en Drunense duinen, waar de bijeenkomst werd gehouden, werd prachtig weergegeven door de Zandtekenaar. Ondersteund door passende muziek werd het verhaal van het project verteld. En gezien de vele enthousiaste reacties na afloop, viel dit bij iedereen enorm in de smaak!

Bart Stadhouder, Vrijetijdshuis Brabant

LikeLees alle recensies

Zo maakten we ook shows voor: Minister Melanie Schultz van Haegen, Het Watermuseum in Arnhem, Het Bakkercafé, De Koninklijke Nederlandse Academie voor Wetenschap en de Zomershow van het Dolfinarium!

IDEEËN: ZANDTEKENSHOW MET VERTELLER, LIVE-MUZIKANT. EEN ANIMATIEFILM, PORTRETTEN IN ZAND, SPEECH ILLUSTREREN, ZANDSCHILDERIJ, INFORMATIEFILM

Nog meer zeggingskracht wordt toegevoegd met vertellers en live-muzikanten. Wel eens aan gedacht om uw speech te illustreren met zandtekeningen? En wat dacht u van een portret, ter plekke gemaakt?

Een levensverhaal, daar wel eens aan gedacht? Speciaal voor de uitvaartbranche ontwikkelde we een vaste show Verlicht. Iets persoonlijker kan ook door belangrijke gebeurtenissen uit iemand leven in zand te vertellen.

Een informatiefilm, zelfs dat kan. Kijk naar de informatiefilmpjes hieronder van VSL en Onverklaarbare Klachten, die we maakte in opdracht van Universiteit Utrecht. Met meerdere camera's nemen we uw unieke show op en leggen met een animatie van 1 tot 3 minuten uit wat u wilt zeggen aan uw doelgroep. Storyboard, tekeningen, opnames, montage en muziek, alles in goed overleg met u.

Een wel heel bijzonder geschenk: een zandschilderij, of raamkunstwerk. Het zandkunstwerk wordt bijvoorbeeld gemaakt op canvas of plexiglas, hiermee is het een schilderij. Op plexiglas kan het eventueel voor een raam gehangen worden. Van twee kanten dus zichtbaar en het doorschijnen van het daglicht geeft de zandschildering een magische werking. Het maken van het kunstwerk kan live gebeuren en wordt gelardeerd met muziek. Het zandschilderij zelf k an op het uw gewenste materiaal gedrukt worden. Dit duurt enige dagen.

INFORMATIE- ANIMATIEFILM

{

Informatie- of animatiefilm

VSL, over de nieuwe kilo
Like
4
{

Informatie- en animatiefilm

Onverklaarbare klachten in opdracht van Universiteit Utrecht
Like
4