Portretten

Centrale introductie of tussen bezoekers
Like
3

Portretten in zand

Ter plekke getekend door Monique Groffen
Like
3

Ter plekke tekent de zandtekenaar uw portret. Razend knap, in nog geen 3 minuten. Uw relaties beleven het echte WOW-effect als zij zichzelf ineens levensgroot op het scherm zien verschijnen uit een hoopje zand. De enige zandtekenaar in Nederland die dát kan is Monique Groffen. Haar positieve energie draagt bij aan een geweldige ervaring. 

Wat zeiden anderen over de portretten?

We zijn heel erg tevreden. De opdrachtgever was ook erg tevreden. Wat ik heel leuk vond was dat Monique een foto van een bezoeker vanaf de telefoon natekende, erg knap! We hebben hele leuke reacties gekregen. Hartelijk dank voor de plezierige samenwerking!

Margot van laar, 26 november 2018

LikeLees alle recensies

Wij vonden het een erg leuke, laagdrempelige en ‘open’ voorstelling van Elze die goed paste bij de dag.

Marek Sengers, Jaarprogramma Nationaal Monument Kamp Vught, 2 oktober 2018

Praktische informatie
De zandtekenaar kan ergens staan tussen de bezoekers voor een dagdeel van 3 uur, waarin ze meerdere blokjes van 15 minuten portretten tekent. een portret neem ongeveer 3 minuten in beslag. Beamer en projectie- of TV-scherm dienen door de opdrachtgever zelf verzorgd te worden. Indien u dat wenst kunnen wij dit ook voor u verzorgen. De Zandtekenaar neemt zelf haar zandbak en camera mee. Indien u kiest voor een live muzikant, kunnen wij zelf de audioversterking verzorgen tot maximaal 175 mensen publiek.

Andere vaste shows

{

Open Your mind

Creatieve brainstorm
Like
0
{

Sprookjes

Assepoester, De boze heks, 1001 Nacht, Eric of t klein insectenboek
Like
4
{

Verlicht-Levensverhaal

Speciaal ontwikkeld voor de uitvaartbranche
Like
4