Informatie- en animatiefilm

Onverklaarbare klachten in opdracht van Universiteit Utrecht
Like
4

Een informatiefilm of animatie, zelfs dat kan. Kijk naar het filmpje van VSL, over de nieuwe kilo of Onverklaarbare Klachten dat we maakten in opdracht van Universiteit Utrecht. Met meerdere camera's nemen we uw unieke show op en leggen met een animatie van 1 tot 3 minuten uit wat u wilt zeggen aan uw doelgroep. Storyboard, tekeningen, opnames, montage en muziek, alles in goed overleg met u.

Boek nu! 023 551 41 09  

Wat zeiden anderen over ons maatwerk?

Zo maakten we ook shows voor: Minister Melanie Schultz van Haegen, Het Watermuseum in Arnhem, Het Bakkercafé, De Koninklijke Nederlandse Academie voor Wetenschap en de Zomershow van het Dolfinarium!

LikeLees alle recensies

De show werd erg op prijs en het was deze dag gezellig druk. De zaal zat twee keer vol!

Hanneke Hoogendijk MA Belastingdienst & Douna Museum op 6 januari 2018

Hoe werkt het realiseren van maatwerk?
Een maatwerk-voorstelling vraagt om zorgvuldige voorbereiding. In een (telefonisch) overleg vragen wij u uit over de boodschap, de doelgroep en de sfeer die u wilt meegeven in de show. Aan de hand hiervan maken we een storyboard dat we u voorleggen. Er zijn maximaal twee correctie rondes. Na goedkeuring gaat De Zandtekenaar repeteren met onze regisseur om alle tekeningen en overgangen goed in de vingers te krijgen. Vervolgens wordt er nieuwe muziek onder gecomponeerd, helemaal in uw smaak en stijl.
Indien u gebruik maakt van een verteller worden er proza geschreven die uw boodschap reflecteert. Ook dit wordt na uw goedkeuring gerepeteerd met een regisseur. Eventueel met live muzikanten indien u dat wenst.
De gemiddelde voorbereiding duurt drie weken. Zo kunnen wij alle opdrachtgevers voldoende aandacht geven. Overweegt u om uw eigen unieke voorstelling te laten maken wees er dan ruim op tijd bij.

Niet alles is te voorzien, dat begrijpen wij. In bijzondere situaties moet er snel geleverd worden. Natuurlijk doen wij dat en proberen wij met u een oplossing te zoeken om uw eigen unieke verhaal toch te kunnen laten zien.

Deze grondige voorbereiding garandeert dat uw eigen únieke show ontstaat!


Wie zijn hierbij allemaal betrokken?

Tekeningen, storyboard en voorbereidingsgesprek: één van onze zandtekenaars
Regie: Henrike van Engelenburg
Muziek: Matthijs Hage
Ontwerp lichtbak: Hennie Handsome Design
Kostuums: Dominique Teeuwes en Monique Groffen