Verlicht-Levensverhaal

Speciaal ontwikkeld voor de uitvaartbranche
Like
4

Levensverhaal

Portret
Like
4

Verlicht

Herinneringsavonden
Like
4

Verlicht is een troostend verhaal over liefde, afscheid en mooie herinneringen. Het is speciaal ontwikkeld voor lichtjesavonden en herdenkingsbijeenkomsten. Op verzoek kunnen er ook één of meerdere portretten gemaakt worden van degenen die herdacht worden. Of een persoonlijk levensverhaal. Verlicht creëert een stijlvol en intiem moment met de nabestaanden.

Boek nu! 023 551 41 09

Wat zeiden anderen over Verlicht?

Wij vonden het een erg leuke, laagdrempelige en ‘open’ voorstelling van Elze die goed paste bij de dag.

Marek Sengers, Jaarprogramma Nationaal Monument Kamp Vught, 2 oktober 2018

LikeLees alle recensies

Zo maakten we ook shows voor: Minister Melanie Schultz van Haegen, Het Watermuseum in Arnhem, Het Bakkercafé, De Koninklijke Nederlandse Academie voor Wetenschap en de Zomershow van het Dolfinarium!

Praktische informatie

Praktische informatie

Verlicht heeft eigen muziek, maar we kunnen een live muzikant verzorgen. Indien u zelf al muzikanten op het oog hebt, kan Verlicht begeleid worden door hen. De zandtekenaar komt dan wat vroeger, zodat er gerepeteerd kan worden.

Een show duurt gemiddeld 15 minuten. Beamer en projectie- of TV-scherm dienen door de opdrachtgever zelf verzorgd te worden. Indien u dat wenst kunnen wij dit ook voor u verzorgen. De Zandtekenaar neemt zelf haar zandbak en camera mee. Indien u kiest voor een live muzikant, kunnen wij zelf de audioversterking verzorgen tot maximaal 175 mensen publiek.

Storyboard: Elze van den Akker - Uitvoering tekeningen: één van onze zandtekenaren - Regie: Henrike van Engelenburg - Muziek: Matthijs Hage - Ontwerp lichtbak: Hennie Handsome Design - Kostuums: Dominique Teeuwes en Monique Groffen

Andere vaste shows

{

Open Your mind

Creatieve brainstorm
Like
0
{

Sprookjes

Assepoester, De boze heks, 1001 Nacht, Eric of t klein insectenboek
Like
4
{

Bijbelverhalen

Kerst, Ark van Noah, Pasen
Like
4